Šīs pankūkas garšo pēc gaļas pīrāgiem. Viņi aizlido 10 minūtēs! Nemaz nav taukainas bet pufīgas un garšīgas.
Kādreiz es vienkārši pievienoju pildījumu pankūku mīklai – un tagad tas ir vienīgais veids, kā es gatavoju. Iesaku! Jums tas noteikti patiks!
Precīzas sastāvdaļas atradīsiet raksta beigās!
KĀ GATAVOT:
Bļodā sajauc olu, sāli un cukuru. Es to labi saputoju ar putojamo slotiņu.
Es pievienoju kefīru. Bet kefīrs lai nav auksts! Kefīru parasti izņemu no ledusskapja iepriekš. Un tas nosēžas uz galda vismaz pāris stundas. Tad mīkla sanāk labāka un pankūkas garšo labāk.
Olu sajaucu ar kefīru un pamazām pievienoju mīklai izsijātus miltus. Es parasti izmantoju 170-190 g miltu Mīklai jāsanāk kā biezam skābam krējumam.
Pašās beigās pievieno sodu un vēlreiz samaisa.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Mans vīrs aizmirsa telefonu un aizgāja – viens zvans no “kolēģa” izdzēsa 20 gadus manā dzīvē
- Mājās sāka tecēt ūdens krāns, apjuku un nezināju ko darīt: skrēju pie kaimiņa – vēlāk par mums sāka tenkot
- Par aveņu krūmiem neaizmirstu pat decembrī: pie saknēm pietiek ar 3 ēdamkarotēm, lai ogas nākamgad kļūtu vēl saldākas
- Visi brauca pie manis, lai par velti nosvinētu Vecgada vakaru – uztaisīju viņiem joku un aizslēdzu durvis
- Rēzeknes veikala kasiere ”man pačukstēja” kāpēc nevajadzētu iepirkties pašapkalpošanās kasēs
- Uzkoda Jaunajam gadam, kas saglabājas ilgāk svaiga par salātiem: nav pat jāstājas pie plīts, un tā vienmēr kļūst par galda rotu











