Šīs pankūkas garšo pēc gaļas pīrāgiem. Viņi aizlido 10 minūtēs! Nemaz nav taukainas bet pufīgas un garšīgas.
Kādreiz es vienkārši pievienoju pildījumu pankūku mīklai – un tagad tas ir vienīgais veids, kā es gatavoju. Iesaku! Jums tas noteikti patiks!
Precīzas sastāvdaļas atradīsiet raksta beigās!
KĀ GATAVOT:
Bļodā sajauc olu, sāli un cukuru. Es to labi saputoju ar putojamo slotiņu.
Es pievienoju kefīru. Bet kefīrs lai nav auksts! Kefīru parasti izņemu no ledusskapja iepriekš. Un tas nosēžas uz galda vismaz pāris stundas. Tad mīkla sanāk labāka un pankūkas garšo labāk.
Olu sajaucu ar kefīru un pamazām pievienoju mīklai izsijātus miltus. Es parasti izmantoju 170-190 g miltu Mīklai jāsanāk kā biezam skābam krējumam.
Pašās beigās pievieno sodu un vēlreiz samaisa.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Kā iekurināt krāsni bez dūmiem: pārbaudīti padomi no pieredzējušiem krāšņu kurinātājiem
- “Rudens vienmēr ir bijis īpašs laiks…”: dziedātāja Elīna Fūrmane nāk klajā ar jaunumiem (+ VIDEO)
- Sirreālas sajūtas, ko šoruden 9 Latvijas skaistākajās dabas vietās varēs piedzīvot ikviens (+ VIDEO)
- Kad uzzināju par mikroautobusa vadītāja rīcību, nolēmu viņu atrast; sabiedrībai ir jāzina par šādiem cilvēkiem
- “Es nedrīkstēju pat cerēt!”: dziedātāja Ieva Akuratere atklāj kādu nozīmīgu notikumu no savas dzīves
- Vai jūsu mājai ir slēpta tumša pagātne, par kuru jūs nenojaušat: izrādās to var noskaidrot un tas nav grūti










